Centrale verwarming

Centrale verwarming

Het welzijn en comfort van je werknemers begint bij een aangename temperatuur. TSVB heeft voor elke werkplek een geschikt systeem: van radiatoren, convectoren of vloerverwarming tot een condensatieketel.

Als ondernemer beperk je de kopzorgen over je infrastructuur liefst tot een minimum. Met TSVB heb je een proactieve verwarmingspartner. Er is 24/7 een technieker van wacht beschikbaar. En je onderhoudskalender bijhouden? Dat hoeft niet. We verwittigen we je per mail als ons volgende bezoek eraan komt.

 

Besparen op je energiefactuur

Je energiefactuur neemt een grote hap uit de vaste kosten. Door te kiezen voor een nieuwe, zuinige installatie kan je het kostenplaatje aanzienlijk drukken. Een condensatieketel op gas, op stookolie of een warmtepomp: we helpen je de juiste keuze maken.

Verbetering door renovatie

Verbetering door renovatie

Krijgt je bedrijfsgebouw een grondige update? Dat is het uitgelezen moment om ook je verwarmingsinstallatie aan te pakken. Met een nieuwe condensatieketel bespaar je tot 30% energie. En het vervangen van leidingen is sowieso een slimme keuze voor de lange termijn.

Keuze voor vertrouwde merken

Keuze voor vertrouwde merken

Of het nu om praktische redenen is of voor het meest zuinige resultaat: onze slimme systemen maken deel uit van een toekomstgerichte bedrijfsvoering. De Vaillant V-smarttechnologie laat je bijvoorbeeld vanop afstand de verwarming een graad hoger of lager te zetten.

Naast gasketels en warmtepompen van Vaillant kiest TSVB voor gerenommeerde merken, zoals Buderus (stookolieketels), Radson (radiatoren),…

Breng je bedrijf op de juiste temperatuur.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.