Over TSVB

Passie voor sanitair en verwarming

TSVB is totaalpartner voor al je sanitaire en verwarmingsnoden. Met bijna 30 jaar ervaring en een 40-tal medewerkers combineren we een brede waaier aan mogelijkheden met flexibiliteit en een hoge afwerkingsgraad.

Met beide voeten in het werkveld

Begin jaren 90 richtten Paul en Mario Naeyaert TSVB op. Van tweemanszaak groeide het bedrijf stelselmatig uit. Jan Callewaert was van hun gemotiveerde medewerkers, en in 2009 zette hij zijn schouders onder het bedrijf.

Na de overname breidde Jan de diensten en sectoren verder uit. Vandaag is TSVB ook aan de slag bij particulieren en bij bouwprojecten. Met een compleet aanbod, van verwarming en sanitair tot klimaatregeling en warmtepompen.

Een moderne infrastructuur

Een moderne infrastructuur

In 2019 nam TSVB zijn intrek in een moderne nieuwbouw in de Ambachtstraat. Daarmee ging het van 400 naar 2.000 m² bedrijfsruimte. Met meer mogelijkheden voor stockage, ruimte voor professioneel overleg en hedendaagse kantoren. De strakke afwerking en moderne uitstraling van het gebouw weerspiegelt het DNA van het bedrijf. Voor kleine en grote projecten.

Gecertificeerd en proactief

Dankzij onze Cerga- en Rescertcertificaten keuren we je installaties ook meteen na de plaatsing. Kwestie van meteen goed te starten. Attesten voor een premie of andere administratieve noden? We stellen de nodige documenten voor je op. Dat is onze service.

Jouw aanspreekpunt


Voor verwarming, sanitair, ventilatie, klimaatregeling, zonne-energie, warmtepomp

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.