Over TSVB


TSVB voert sanitair en verwarmingsinstallaties uit van a tot z. Doorheen West- en Oost-Vlaanderen voeren we kleine en grote projecten uit, voor particulieren en voor professionals. Telkens met een aanpak op maat en een hoogwaardige afwerking.
Meebouwen aan een comfortabel leven

Meebouwen aan een comfortabel leven

Sinds 1994 is TSVB een vaste waarde in de sanitaire sector. Met Kristof en Jan wordt het bedrijf al ruim 10 jaar geleid door een jonge tandem. Hun ambitie en zin voor vernieuwing zorgt voor een gestaag groeitraject. Een dat nog lang niet ten einde is.

In het nieuwe bedrijfsgebouw in Torhout heeft TSVB een grote stock en moderne burelen. Alles om klanten een sterke en snelle service te garanderen. Naast verwarming en sanitair biedt TSVB ook oplossingen aan voor ventilatie, klimaatregeling, zonne-energie en warmtepompen.

Complete uitvoering van projecten

Complete uitvoering van projecten

Van het slijpen in de muren tot de opstart van de installaties: bij TSVB staat een totaalaanpak voorop. Een jong team van een 30-tal medewerkers gaat proactief te werk. Met zin voor zelfstandigheid. We zoeken telkens de goede match. Tussen onze teams en op de werf.

 

Schitter jij op onze volgende werf?