Sanitair voor KMO

Complete partner voor je sanitair

De sanitaire noden zijn voor elk bedrijf anders. Maar hoe dan ook zijn optimale hygiëne en gebruikscomfort essentieel. Net zoals het onderhoudsvriendelijke karakter. De vaklui van TSVB houden elk aspect nauwlettend in de gaten, zodat je het beste resultaat krijgt.

Hoeveel toiletten zijn er nodig? Voorzie je ook douches of volstaan enkele wastafels? Voeg je meteen ook een modern drinkwatersysteem toe aan je sanitaire installatie? Onze aanpak op maat begint bij een bezoek aan je bedrijfssite. Zo zijn we zeker dat we van meet af aan al je noden meenemen in het plan.

Sanitair van a tot z

Met een totaalpartner als TSVB ben je zeker van een kwalitatieve uitvoering tot in de puntjes. We staan in voor het leidingwerk, de pompen en alle sanitaire toestellen. Dat is één aanspreekpunt voor al je sanitair. Volledig in eigen beheer.

Optimale waterkwaliteit

Optimale waterkwaliteit

De kwaliteit van leidingwater is niet overal dezelfde. Gelukkig is de oplossing eenvoudig. Een waterverzachter van Water Genius zorgt voor zuiver water, zonder teveel kalk en andere nadelige stoffen. Ze zorgen niet alleen voor aangenamer water uit de kraan, maar geven je installatie ook een langere levensduur. Twee vliegen in één klap dus.

Vers drinkwater voor je medewerkers

Een extra troef op de werkvloer? Geef je collega’s op elk moment vers water via een van onze drinkwatersystemen. Het Home Water Station zet leidingwater om in premium flessenwater. Veilig en gemakkelijk.

Til het sanitair van je bedrijf naar een hoger niveau.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.