Klimaatregeling bedrijven

Klimaatregeling: een airco voor je bedrijfsgebouw

Een aangenaam werkklimaat begint bij comfortabele temperaturen. Hou de temperatuur in je bedrijfsgebouw winter en zomer onder controle. Met een slimme combinatie van ventilatie, warmtepomp en/of airco.

Je productiehal koelen op een hete zomerdag of een kantoorruimte opwarmen in putje winter. Met een airco kies je een warmtepomp die beide noden invult. Eén centraal systeem? Of net liever verschillende installaties die je los van elkaar kan opstellen? We maken een plan op maat.

Van installatie tot opstart

Na een plaatsbezoek stellen we je de meest geschikte warmtepomp voor je bedrijf voor. Gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. We zijn verdeler van:

  • Daikin
  • Panasonic
  • Vaillant

Na de installatie door onze ervaren techniekers staan we ook in voor de opstart en later voor het onderhoud van je systeem. Als ervaren koeltechnisch bedrijf zijn we je totaalpartner. Tot het kleinste detail toe.

Extra article

Extra article

De tijd dat een airco per definitie een smet op het interieur was, is gelukkig verleden tijd. Onze systemen zijn subtiel en de ruime keuze maakt dat elke stijl een passende klimaatregeling heeft. Zichtbare units op maat van je inrichting of een quasi onzichtbare oplossing? Jij kiest, wij installeren. Volgens de regels van de kunst.

Hou de temperatuur in je bedrijfsgebouw onder controle.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.